Problem z systemem  

  RSS

Kaktus Play
(@kaktus-play)
Nowy użytkownik
Dołączył: 2 miesiące temu
Posty: 1
04/01/2019 9:54 pm  

Witam, mam problem z systemem Windows 10 pobranym z  https://www.luktech.net/download-center/systemy-operacyjne
A dokładniej, problem dotyczy uruchamiania się tegoż systemu automatycznie po jego instalacji. Do tej pory na moim starym laptopie miałem starą dobrą siódemkę, ale stwierdziłem że chciałbym mieć na nim dziesiątkę gdyż jest to system nowocześniejszy, a mi wydaje się po prostu lepszy i łatwiejszy w obsłudze. A do rzeczy. Instalacja samego systemu przebiegła jak najbardziej pomyślnie, jednakże owy problem występuje gdy system po zainstalowaniu wszystkich potrzebnych plików zamyka stary system i restartuje się "próbując" odpalić dziesiątkę. Mówię próbując gdyż, owszem wyświetla się tradycyjne logo Windowsa, ale sam system nie zaczyna się ładować, a samego laptopa zrestartować nie mogę gdyż po takiej operacji już raz wróciła mi stara siódemka. (Próbowałem już dwa razy). I stąd moje pytanie. Czy znacie jakikolwiek powód dla którego system zachowuje się tak a nie inaczej? Bardzo proszę o pomoc. Dodam jeszcze że mój laptop odpowiada minimalnym wymaganiom do uruchomienia Windowsa 10. Mam nadzieję na szybką odpowiedź. 
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam 🙂


Cytat
Tagi
Luksor
(@luksor)
Member Główny Mehownik
Dołączył: 10 miesięcy temu
Posty: 152
04/01/2019 10:19 pm  

https://youtu.be/F8Pe-dNJpyg


OdpowiedzCytat
Udostępnij:

Czat na żywo
Tylko zalogowani użytkownicy moga korzystać z czatu